×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1400/06/07 - 09:46
  • بازدید : 127
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی مرکز تحقیقات قلب و عروق

انجام موفقیت آمیز پروسیجر valve in valveبه‌ روش اینترونشن در بیمارستان شهید مدرس

برای اولین بار درمان موفقیت آمیز بیمار ۷۳ساله با پروسیجر نوین valve in valveبه‌روش اینترونشن در بیمارستان شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام شد.

 

برای اولین بار درمان موفقیت آمیز بیمار ۷۳ساله با پروسیجر نوین valve in valveبه‌روش اینترونشن در بیمارستان شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی انجام شد.

 

گزارش روابط به‌ نقل از مرکز تحقیقات قلب و عروق، دکتر محمدحسن نمازی رییس این مرکز و اینترونشنال کاردیولوژیست بیمارستان شهید مدرسضمن بیان این مطلب گفت: این پروسیجر در بیمار ۷۳ساله‌ای انجام شد که سابقه نارسایی شدید دریچه آئورت و تعویض دریچه از نوع بیولوژیک ۱۱سال پیش داشت.

به گفته رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه، بیمار مذکور طی چند ماه اخیر دچار حملات ادم ریه و تنگی نفس شدید می‌شد که پس از ارزیابی‌های صورت گرفته بیمار با تشخیص نارسایی شدید دریچه بیولوژیک آئورت،  کاندید انجام پروسیجر valve in valveبه روش اینترونشن شد.

  دکتر محمدحسن نمازی در ادامه گفت: بیمارانی کاندید این روش درمانی می ‌شوند که عمل جراحی مجدد قلب باز برای اصلاح دریچه آئورت آنها با ریسک بالایی همراه است.

این استاد قلب و عروق بیمارستان مدرس ضمن  تشریح نحوه درمان بیمار مذکور توضیح داد: در این پروسیجر پیشرفته به‌ روش اینترونشن، دریچه مصنوعی از طریق شریان فمورال به سمت محل دریچه قبلی آئورت هدایت و پس از انجام اقداماتی، تعبیه و تثبیت می‌شود.

  این اینترونشنال  کاردیولوژیست خاطرنشان کرد:  مخاطرات مشخص و واضح در عمل جراحی قلب باز که بیماران با ریسک بالا را تحت تاثیر قرار می‌دهد، در پروسیجر valve in valveبه حداقل کاهش می‌یابد.

  به گفته دکتر نمازی برای اولین بار در بیمارستان شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی این بیمار ۷۳ساله با پروسیجر مذکور تحت درمان قرار گرفت. عمل بدون هرگونه عارضه ای انجام پذیرفت و بیمار چند روز پس از انجام این عمل و تکمیل مداخلات دارویی لازم با حال عمومی خوب از بیمارستان مرخص شد.

دکتر علیپور پارسا اینترونشنال کاردیولوژیست بیمارستان شهید مدرس نیز در این خصوص گفت: در بیماران مبتلا به نارسایی دریچه آئورت از طریق عمل قلب باز، دریچه بیولوژیک یا فلزی جدید تعبیه می شود اما متاسفانه پس از ۱۰سال این دریچه‌ها تخریب شده و نیاز به تعویض مجدد دارند.

به گفته وی انجام مجدد جراحی باز قلب در بیماران مسن با مخاطرات و ریسک بالایی همراه است بنابراین برای درمان این بیماران از روش جایگزین و اینترونشنال استفاده می شود.

دکتر علیپور پارسا خاطرنشان کرد: در روش valve in valveدر واقع دریچه جدیدی داخل دریچه عمل شده قبلی جایگذاری می شود و این کار به روش اینترونشنال و از طریق رگ فمورال انجام می پذیرد.

براساس این گزارش بیمار مذکور با پروسیجر valve in valveتوسط دکتر نمازی و تیمی متشکل ازدکتر محمد خانی فلوشیپ اکوکاردیوگرافی، دکتر مرتضی صافی اینترونشنال  کاردیولوژیست، دکتر سعید علیپور پارسا اینترونشنال کاردیولوژیست، دکتر رامین بقایی فوق تخصص جراحی قلب، دکتر وحید اسلامی اینترونشنال کاردیولوژیست و دکتر کمال فانی فلوشیپ بیهوشی جراحی قلب با موفقیت در بیمارستان شهید مدرس درمان شد.

  • گروه خبری : اخبار عمومی
  • کد خبر : 107558
کلید واژه
تنظیمات قالب